Gladskin wint Beauty Astir Award 2013

0
141

Doorbraak voor mensen met acne, eczeem, rosacea en huidirritatie

Amsterdam, 11 februari 2014 – Nieuwkomer Gladskin heeft de prestigieuze Beauty Astir Award in de categorie Best Beauty Discovery Luxe gewonnen. BeautypersNL reikt al 29 jaar de Beauty Astir Awards uit – een onafhankelijke persprijs die wordt toegekend door een deskundige vakjury van 38 leden. De revolutionaire producten van Gladskin zijn ontwikkeld voor mensen met acne, rosacea, eczeem en huidirritatie. Het werkzame en gepatenteerde Staphefekt(tm) enzym doodt uitsluitend de Staphylococcus aureus- bacterie en laat de onmisbare goede bacteriën, die de huid juist beschermen, met rust. Hiermee is een geheel nieuw tijdperk in de aanpak van huidproblemen begonnen.

Het oordeel van de vakjury: “Gladskin heeft ontdekt dat huidaandoeningen zoals eczeem, acne en rosacea veroorzaakt of verergerd worden door een aantal bacteriën. En ze weten hoe die boosdoeners aangepakt moeten worden, zonder je gezonde huidflora om zeep te helpen. Duidelijk ontwikkeld door knappe koppen met een biochemische achtergrond. En als je alles al hebt geprobeerd, dan bieden de doelgerichte formules van Gladskin echt een oplossing. Pure, intelligente skincare, zonder poeha en onnodige hulpstoffen, die gewoon doet wat het moet doen.”

Hoe werkt Gladskin
Veel mensen lijden aan huidproblemen, zoals rosacea, acne of eczeem. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de Staphylococcus aureus (S. aureus)-bacterie de meerderheid van de huidontstekingen veroorzaakt en veel huidproblemen veroorzaakt of verergert. In tegenstelling tot antibiotica en middelen met zuren en alcoholen, heeft Micreos met Gladskin het eerste product ontwikkeld dat zich uitsluitend richt op de S. aureus bacterie. Hierdoor draagt Gladskin bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid, zodat die zich op natuurlijke wijze kan herstellen. Dit blijkt een enorme doorbraak voor veel mensen met acne, eczeem, rosacea en andere huidirritatie.

Mark Offerhaus, CEO Micreos: “Wij zijn blij met deze erkenning van de vakjury. Mensen met acne, rosacea en eczeem hebben nu een extra instrument om hun huid tot rust te brengen. Dankzij deze totaal nieuwe aanpak kan bovendien het gebruik van antibiotica in veel gevallen voorkomen worden. We doen er alles aan om zo snel mogelijk meer top-producten op basis van onze technologie te ontwikkelen voor mensen met huidproblemen.”

Over Micreos
Micreos (www.micreos.com), een Nederlands biotechnologie bedrijf met vestigingen in Wageningen, Bilthoven en Den Haag is gespecialiseerd in de ontwikkeling van producten tegen ongewenste bacteriën en wordt wereldwijd gezien als toonaangevende speler op dit terrein.
Micreos Human Health werkt samen met gerenommeerde wetenschappelijke instituten zoals het Zwitserse Federale Technologie Instituut in Zurich en het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam. Micreos Food Safety heeft ook door de FDA goedgekeurde producten ontwikkeld tegen Salmonella (SALMONELEX(tm)) en Listeria (LISTEX(tm)). Gladskin (www.gladskin.com) is een Micreos Human Health label, dat zich geheel richt op de ontwikkeling van de beste producten voor de huid, gebaseerd op wetenschap en werkzaamheid.